Fullt upp, ingen tid för dator här inte!!

TjaTja bloggN! :)

Har tyvärr inte haft någon tid alls att skriva här de senaste dagarna då jag har haft fullt upp från morgon till sena kvällar! Så jag tar lite kort om vad jag gjort alla dagar! :D

Jag börjar med i tisdags då!
Som vanligt var det upp till jobbet och sedan när jag kom hem från jobbet så var jag ut med den ena sonen och hans fru i familjen som båda är 31. Vi började med att åka och käka middag på ett ställe där man fick ett bord med stekbord i, alltså att man stekte maten själv och det var typ någon japansk super pannkaka! :D Riktigt skojigt och gott! plus att man fick se lite yngre folk då detta var ett ungdoms-ställe :)

Sedan när vi hade käkat klar så blev det pingis, biljard och racing spel i en sjukt stor spelhall! Funky-time hette det :) Och jag var inte hemma igen fröns vid typ tolv på natten :D men det var en av dem roligare dagarna hitintills!

Sedan på onsdagen var det jobb och efter det så åkte jag med hem till Oskars host-familj och åt middag, trevliga människor dem med! :D Efter det kastade vi oss in i bilen och åkte till ett tempel och deltog i en Te-ceremoni och jag kan säga att något mer precis har jag aldrig sett i hela mitt liv...

Galet asså, han som "delade ut" teet hade typ tränat i 5 år på detta och var fortfarande osäker för att det var så sjukt exakt om hur man skulle lyfta allt och röra händerna och jaa.. allt skulle vara exakt!

Men det var galet skoj för att det var intressant o se och sedan var vi från massa olika länder där samtidigt och äntligen några som man kunde prata riktigt flitigt med x) Sedan efter ceremonin var klar så gick vi in i ett hus bredvid och spelade musik och hade allsång på Japanska! :) Ordentlig upplevelse.

Dem kom från USA, Nya Zeeland, Skottland, Tyskland, Japan;), China och vi från sverige förståss! :D

Sedan igår var var det en hemmakväll med familjen och sonen och hans fru som jag var ut med i tisdags. Vi pratade lite om allt möjligt och jag kanske ska få vara med när Junior High School tar Gradiuation här i Japan då dem båda är lärare :)

Och Idag har det också varit lugnt då den äldre sonen till familjen kom över med sin fru och deras lilla bebbe! mycket mysigt! Och nu ska jag sova och ta nya krafter för morgondagens äventyr! Det kommer bli galet nice imorn kan jag lova men det får ni veta imorgon ;)

Kramar från glad Henkii-kun!!

RSS 2.0